search instagram arrow-down

Facebook

Asta suntem noi, oamenii. Suntem niște cioburi de stele, sparte în miliarde și miliarde de bucăți, care pot forma un întreg doar prin ajutorul altor oameni. Acesta este motivul pentru care simțim că anumite persoane ne completează și ne dau senzația că suntem mai “noi înșine” decât dacă am fi singuri.

Ești un ciob de stea, iar frumusețea ta stă în faptul că ești imperfect, neșlefuit. Ai strălucirea ta proprie, dar singura modalitate de a înțelege cu adevărat cine ești este de a-ți găsi locul printe alți oameni. Ești doar o simplă piesă de puzzle, care, pusă acolo unde trebuie, construiește ceva măreț.

Trebuie să-ți conștiențizezi propria valoare – există un loc, poate e departe, poate e chiar sub nasul tău, unde niște oameni au mare nevoie de tine, exact așa cum ești: cu tot cu defectele tale, cu tot cu aiurelile tale, cu tot ce ai mai bun de oferit, cu tot ce poți obține din tine. Dacă nu ești acolo unde trebuie să fii, te vei tăia în alte cioburi ascuțite, și îți vei schimba forma. Sigur, dacă îți schimbi conturul, te vei putea integra într-un alt tablou, dar nu acolo este locul tău. Dacă te integrezi într-un loc, nu înseamnă neapărat că și aparții de acel loc.

Ține minte faptul că personalitatea ta este construită în acest mod dintr-un anume motiv. Așa cum ești tu, poți face lucruri pe care alții nu sunt capabili să le facă, sau pur și simplu nu le pot face în stilul tău. Nu renunța la valorile tale doar pentru că oamenii din jurul tău nu par a fi de acord cu ele. Acesta nu este un semn că ceva este în neregulă cu tine, acesta este semnul clar că oamenii aceia nu sunt cei potriviți pentru tine.

Caută-ți locul în lume, caută-ți oamenii tăi, care, de asemenea, sunt și ei în căutarea ta. Ai nevoie de ei la fel de tare cum au ei nevoie de tine.

Când vei ajunge printre ei, ciob de stea, vei realiza că niciodată nu ai strălucit atât de tare.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: