search instagram arrow-down

Facebook

Avea o mască argintie pe față, cu reflexii pastelate pe ea. Culori calde se întindeau doar în jurul ochilor, care erau atât de frumoase încât nu puteai să îți iei privirea de la ele. Roz, galben, oranj, roșu. Masca era în genul celor de carnaval, dar nu avea gură. Nu putea să îmi vorbească, însă nici nu era nevoie, pentru că reușea să îmi transmită 1000 de sentimente, doar prin simpla prezență.

Dansa în jurul meu și mă făcea să râd, iar eu mă simțeam vie. Într-un moment de liniște, m-am uitat lung la personaj, și mi-am dat seama cât de recunoscătoare sunt că există în viața mea. Mă face fericită.

De ce se găsește mereu cineva care să îți strice fericirea?

Ceva nu-i în regulă. Personajul s-a așezat turcește în fața mea, iar culorile pastelate din jurul ochilor se scurg pe argintul rece. Toată fericirea mi se risipește, pentru că simt cum mă intoxic cu tristețe. Masca îmi transmite tristețe.

De ce ajungi să pățești lucruri pe care consideri că nu le meriți?

Plămânii mei ard, iar eu nu mai pot de durere. Nu am aer, trebuie să mă opresc. Încetez să alerg și iau o gură sănătoasă de aer. Brusc, aud un zgomot din spatele meu, care îmi îngheață sângele în vene. Mă uit îngrozită peste umăr, și simt cum masca mă privește din umbră. Realizez că mă va prinde din urmă, așa că încep să alerg iar, în timp ce simt cum panica pune stăpânire pe mine. Mă mai uit o dată peste umăr, doar ca să văd masca de argint la mai puțin de un metru de mine. Toate culorile frumoase s-au scurs de tot, a rămas doar metalul sec. Mi-e frică.

De ce unii au norocul să descopere comori?

Obrazul meu s-a julit foarte tare când m-am izbit de pământ. Simt cum o mână rece mă apucă de umăr și mă întoarce pe spate. M-a prins.

Tremur de frică, dar reușesc să îmi deschid ochii. Mă uit la mască și nu îmi vine să cred! Argintul lucește blând, iar pe mine a pus stăpânire imediat pacea. Sunt calmă, sunt bine.

Personajul îmi întinde mâna ca să mă ajute să mă ridic de pe jos, iar eu îi accept ajutorul fericită. După ce m-a ajutat să mă repun pe picioare, observ că vrea să plece, dar îl opresc.

Trebuie să știu cine se ascunde în spatele măștii.

Rămân paralizată în momentul în care constat că proprii mei ochi albaștri se uită la mine din spatele măștii de argint.

Sunt una dintre persoanele care crede în faptul că Universul are un soi de lege nescrisă, prin care primești înapoi exact ceea ce dai.

Dacă vrei să întâlnești persoane bune în viața ta, fii o persoană bună.

Dacă ești o bombă de negativitate și împrăștii tristețe în jurul tău, s-ar putea ca o persoană să facă exact același lucru cu tine, atunci când te aștepți mai puțin.

Dacă ești o persoană răutăcioasă, să nu ai impresia că meriți pe cineva cu suflet blând în dreapta ta.

Dacă arăți puțină bunătate și înțelegere, vei întâlni persoane care îți vor arăta același lucru, pentru că meriți așa ceva.

Vei întâlni tot felul de personaje în viața ta, dar adevărul este că tu controlezi cine intră și iese din ea, prin felul tău de a fi, așa că ai grijă ce energii transmiți în jurul tău.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: