search instagram arrow-down

Facebook

Want to know me? Here is my Instagram :)

Fetele, cochetele Cât te costă să aduci zâmbetul pe fața unui copil? 
Minim 5 lei. 
@asmclujnapoca organizează și anul acesta „Fii și TU Moș Crăciun". Alături de Fundația „Dă mai departe", îl vom face pe Alexandru să zâmbească. 
Alexandru este un băiețel de 8 ani care suferă de sindromul Lennox Gastaut. Prin cumpărarea unui glob de Crăciun personalizat la standul ASM (care este amplasat la parterul FSEGA), vei ajuta la strângerea de fonduri pentru băiețel. 
Globurile le vom personaliza așa cum dorești tu. Minioni, steluțe, sclipici presărat strategic sau nume și prenume. Orice. Trimite-mi un mesaj cu felul în care ai dori să arate globul tău personalizat, și chiar dacă nu suntem noi mari artiști, ne vom strădui ca globul să fie simpatic în bradul tău de Crăciun. Promitem.☺️ Dacă ești din Cluj-Napoca și ai drum prin FSEGA, Fii și TU Moș Crăciun! Life is better in red lipstick 💋 You are ză best. 
Mulțumesc pentru zâmbetul pe care îl port acum cu mine🤗 
Btw, Roxi l-a botezat Pablo.
Hei, Pablo, cum e vremea în borcan? Călătorind cu o curcă.
Nu eu. Nu Viktoria. 
ÎN TREN ESTE O CURCĂ. 
Doar ascultă.

About

 

Poezie spontană – așa îmi place mie să definesc viața. 

Stiloul este în mâna mea dreaptă și o scriu în timp real. Eu am putere de decizie asupra stilului, ritmului și măsurii. Îmi aleg cu grijă cuvintele, iar Universul îmi alege rimele. Cerneala curge de la sine pe coala de hârtie. Timpul trece și mă atinge în treacăt și pe mine, deci s-ar putea ca unele versuri să pară a fi scrise de o altă persoană. Când îmi întorc privirea spre versuri vechi, îmi dau seama că nu-mi recunosc scrisul, sau nu mă mai înțeleg. 

Eu zâmbesc peste cuvintele scrise, pentru că poezia mea nu e destinată altor cititori, ci este destinată mie însămi. Fac analiză pe text și descopăr, astfel, cine sunt. Dar îmi împart gândurile și cu tine, pentru că, cine știe? Poate ne asemănăm mai tare decât ai crede. Te pot ajuta să îți înțelegi propriile versuri.